Ana Sayfa Web Günlüğü istanbul’da hiç isbike ile bisiklet kiraladınız mı?

istanbul’da hiç isbike ile bisiklet kiraladınız mı?

3465
0
istanbul'da hiç isbike ile bisiklet kiraladınız mı?
istanbul'da hiç isbike ile bisiklet kiraladınız mı?

istanbul’da hiç isbike ile bisiklet kiraladınız mı?

istanbul’da hiç isbike ile bisiklet kiraladınız mı?

Bugün bir web sitesi tanıtımı yapacağız. İstanbul da eğer bisiklet kiralamak istiyorsanız ama bunu nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız çoğu kişinin bilmediği belediyenin bisiklet kiralama hizmetinden bahsediyoruz. Evet www.isbike.com.tr ile İstanbul Avrupa yakasında 5 ayrı istasyonda Toplam 50 bisiklet, Anadolu Yakasında ise 14 İstasyonda Toplam 150 Bisiklet sizi beklemekte.

Peki Bu İstasyonlar Nerede?

Daha çok bisiklet kullanabileceğiniz güzergahlar üzerinde istasyonlar  ayarlanmış. Avantajlarından bi taneside aldığınız bisikleti istediğiniz istasyonda teslim edebiliyorsunuz.

Herhangi bir istasyondan hangi istasyonda kaç tane bisiklet boşta bunu görebiliyorsunuz.

Gelelim Fiyatlara 🙂

Bunun için bir çok seçenek var. Fiyatlar gayet uygun.3 ayrı üyelik seçeneği mevcut Yıllık Üyelik, Kredi Kartı Üyeliği ve Standart Üyelik. Benim tercihim kredi kartı üyeliği.Çünkü her bisiklet kiralamanızda kartınıza 50 tl lik provizyon yani bloke koyuluyor. Kiralama işlemi sonunda bu para geri yatırılıyor.Saati 3tl ,2 saati 5 tl,3 saati 7 tl gibi uygun ücretler var kredi kartı üyeliğinde. Diğer üyelik ücretlerini öğrenmek için https://www.isbike.com.tr/fiyatlar adresinden yardım alabilirsiniz.

Akıllı bisiklet sistemini kredi kartı ile kullanmak isteyen bisiklet severlerin kiralama terminalinden ‘bisiklet kirala’ butonunu tıklayarak, öncelikle sisteme üye olmaları gerekiyor. Kısa süreli bu işlemin ardından kredi kartı ile terminal üzerindeki adımlar bir biri ardına tamamlandıktan sonra sistemin verdiği 8 haneli şifre kullanılarak bisiklet kiralanabiliyor. Akıllı bisiklet güzergahı üzerinde yer bazı İSPARK Açık Otoparkları aynı zamanda abone noktası olarak hizmet veriyor. Ayrıca vatandaşlar isbike.com.tr adresinden da abone olabiliyor ve abonman kartları adreslerine gönderiliyor. Alternatif ulaşım hizmeti sağlayan sistem bisiklet taşıma zorunluluğunu ortadan kaldırıyor. GPS teknolojisiyle bisikletlerin tüm hareketleri izleniyor, İstasyonlarda bisiklet azaldığında yeni bisiklet temini için sisteme mesaj gidiyor ve özel elektrikli ring araçlarıyla bisiklet takviyesi yapılıyor” dedi.

Bence bir pazar gününü İstanbulda gezerek değerlendirebilirsiniz. Yanlız kısa bir tavsiye uzun zamandır bisiklet kullanmadıysanız koltukları sizi biraz zorlayabilir veya hamlık gösterebilirsiniz. Gelmeden önce antremanlı olmanızda fayda var.Benim küçüklüğüm bisiklet üzerinde geçti demeyin. Demedi demeyin 🙂

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz