Ana Sayfa Haberler Survivor 2017 Yarışma Kadrosu Yenilendi!

Survivor 2017 Yarışma Kadrosu Yenilendi!

6219
0
Survivor 2017
Survivor 2017

Survivor 2017 yarışmacı kadrosu, yedek bulunan yarışmacıların gönüllüler ve ünlüler takımlarına dağıtılmasıyla genişlemiş oldu. Geçtiğimiz günlerde yapılan ada konseyinde yarışmaya 3 ismin daha dahil olacağını belirten Acun, Fulya Şahin’in elendiği konseyin hemen ardından gönüllüler ve ünlüler takımlarına katılacak isimleri duyurdu. Yapılan halk oylaması sonucu Anıl Karakurt ve Sadin Bakır gönüllüler takımına katılmayı tercih ederken Fatih Hürkan ise zorunlu olarak ünlüler takımına dahil oldu. Geçtiğimiz sezonun final bölümünde Göz6 yarışmacılarının da adadaki mücadeleye direkt olarak katılacağını duyuran Ilıcalı Göz6 şampiyonları Erdi Ünver ile Berna Keklikler’in yeni yarışmacılardan olacağını dile getirmişti. İlk bölümde ödül oyununu kaybeden ünlüler takımında rakip takımı alkışlama krizi yaşanırken Serhat Akın ve diğer yarışmacılar arasında gerilim meydana gelmişti. Survivor yarışmacıları sayısı yeni adayların da eklenmesiyle birlikte 24’e çıkarken ünlüler ve gönüllülerin gelecek bölümdeki performansları merak konusu oldu. İlhan Mansız, Serhat Akın, Furkan Kızılay, Adem Kılıççı gibi isimlerin yer aldığı Survivor ünlüler takımı Fatih Hürkan’ın da aralarına dahil olmasıyla birlikte 13 kişiye yükseldi. İşte Survivor 2017 sezonu iki takımın kadrolarının tamamı…

Survivor 2017

Adem Kılıççı Adem Kılıççı

Türkiye’yi sayısız turnuvada temsil eden Adem Kılıççı, büyük turnuvalardaki başarılarıyla dikkatleri üzerine çekmiştir. Milli boksör, Antalya’da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası’nda gümüş madalya kazanmıştır. Adem Kılıççı, Şikago’nun ev sahipliğinde gerçekleşen 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası’nda da bronz madalya ile ülkemizi gururlandırmayı başarmıştır.

Adem Kılıççı 2008 yaz olimpiyatlarında ise şanssız bir yenilgi alarak ilk turda elenmiştir. 2008 Yaz Olimpiyatları kapsamında 10 Ağustos günü 69 kiloda ilk turda İngiliz Billy Joe Saunders’a sayıyla yenilerek elendi. İlk raundu 2-0, 2. raundu 6-1 ve 3’üncü raundu da 11-2 geride tamamlayan Kılıççı, müsabakadan da 14-3 yenik ayrıldı.

Anıl KarakurtAnıl Karakurt

Anıl Karakurt 1 Mayıs 1980’de İstanbul’da doğdu. Aslen Erzincanlı olan Anıl Karakurt, İstanbul’da yaşıyor. Sivil Havacılık sektöründe çalışan Anıl Karakurt Survivor’a katılma amacını; ‘Normalde uçlarda yaşamayı, adrenalini ve riski çok severim. Anıl’ın dünyasını Survivor’da göstermeye geldim.’ şeklinde anlatmaktadır.

 

Berna KekliklerBerna Keklikler

Almanya doğumlu olan Berna Keklikler, İstanbul’da kardeşiyle yaşamakta. Ekonomi eğitimi alan Berna Keklikler, Almanya’da katıldığı güzellik yarışması, Miss Turkuaz Germany’iyi kazandı. Fitness, crunch ve yüzme sporlarıyla ilgilenmekte olan Berna Keklikler, oyunculuk  ve modellik ile uğraşıyor.

2016’nın Eylül ayında  TV8’de başlayan Göz6 programına katılarak Survivor hedefi için ilk adımını atan Berna Keklikler, Göz6 evinde finale çıkarak, Kızlar Takımı’nın şampiyonu oldu ve Survivor 2017’ye katılma hakkını kazandı.

Sinemaya düşkün bir insan olduğunu ifade eden Berna Kekklikler, başta bale, buz pateni, yüzme, veleybol olmak üzere pek çok spor dalı ile ilgilendiğini ve haftanın her günü mutlaka spor yaptığını ifade ediyor.

Survivor’a katılma sebebini maceracı ve savaşçı ruhuna bağlayan Berna Keklikler, doğaya çok düşkün olduğunu ve ada şartlarına kolayca uyum sağlayacağını söylüyor.

Berna ÖztürkBerna Öztürk

Survivor 2017 yarışmacısı Berna Öztürk 28 Nisan 1983’de İstanbul’da doğdu. F.M.V. Özel Ayazağa Işık Lisesi’nde ortaöğretimini tamamlayan Berna Öztürk, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü mezunudur. İngilizce, İspanyolca ve Almanca bilen Survivor yarışmacısı, birçok spor dalıyla ilgilenmektedir.

Kiteboard (IKO Uluslararası Eğitmen – Türkiye Yelken Federasyonu Eğitmen – Freestyle Türkiye İkinciliği), Hentbol (lisanslı/Sarıyer Spor Kulübü), Wake-board (lisanslı/Hip-Notics), Tenis, Voleybol ve Wing – Chun gibi spor dalları ile ilgilenen Berna Öztürk, DJ olarak tanınmaktadır.

Burçak TuncerBurçak Tuncer

Burçak Tuncer İzmir Karşıyaka’da 1992 yılında dünyaya geldi. 6 Nisan doğumlu olan Survivor Gönüllüler yarışmacısı Burçak Tuncer, Koç burcu. Burçak Tuncer Mimarlık yapmakta.

İlkokul ve lise eğitimini İzmir Tevfik Fikret Lisesi’nde okuyan Burçak Tuncer, Üniversite eğitimini ise İzmir Ekonomi Üniversitesi Mimarlık bölümünde tamamladı.

Burçak Tuncer, eğitim hayatı boyunca birçok sanat dalıyla ilgilendi. Yeteneği doğrultusunda devam eden Burçak Tuncer, resim dalında birincilik ödülleri kazandı. Tüm bunların yanı sıra Tuncer, kişisel resim sergisini Çeşme Sanat Galerisi’nde açtı.

DenisaDenisa

1992 yılında İstanbul’da doğmuştur. Milli sporcu olan yarışmacının, Türkiye Bikini Fitness dalında 3 kez şampiyonluğu vardır.

 

 

Elif ŞadoğluElif Şadoğlu

Elif Şadoğlu 1992 doğumludur. Ataşehir’deki bir spor merkezinde Fitness Eğitmenliği yapmaktadır. Elif Şadoğlu, 2014 TVG ve Fitness şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu oldu.

 

Erdi ÜnverErdi Ünver

İstanbul Bayrampaşa’da yaşayan Erdi Ünver,  Kırklareli’li olup aslen Boşnaktır. Sabit Büyükbayrak Lisesi’nden Mezun olmuştur. Amatör olarak futbol oynamaktadır. Asıl hayali futbolcu menajeri olmaktır.

Erdi Ünver, psikoloji, iletişim ve fiziksel performans karması olarak tanınmladığı Survivor’da şampiyonluk hedefliyor.

Eser WestEser West

Eser West, 1990 yılında New York’ta dünyaya geldi. Asıl mesleği öğretmenlik olan Eser West, Guardia Communitiy College üniversitesinde eğitim hayatını tamamladı. Survivor 2017 yarışmacısı Eser, 1.75 boyunda ve 80 kilo ağırlığında.

 

Fatih HürkanFatih Hürkan

Fatih Hürkan, 14 Eylül 1971 yılında İstanbul’da doğmuştur. İTÜ Makina Mühendisliği bölümü mezunu olan Fatih Hürkan, 1998’de Best Model of Turkey’de 2. seçildi ve mankenliğe başladı. 1998’de başrolünü Emrah’ın oynadığı Unutabilsem (Kaya Ererez/TV) dizisinde küçük bir rolle ilk kez kamera karşısına geçti. Bulut Bey ile başrole geçti, daha sonra kötü adam rollerinin aranan ismi oldu.

Bir süre Şahika Tekand Studio’sunda oyunculuk eğitimi aldı. Tevfik Gelenbe Tiyatrosu’nda Aman Hayret, Biraz Gayret oyunuyla da sahnede profesyonel oldu. Kral TV’de sunuculuk yaptı ve 100’ün üzerinde reklam filminde rol aldı. 2 sinema filminde yer aldı.

Önemli Filmleri :

1999 – Kahpe Bizans (Gani Müjde)
2006 – Kıyamet (Savaş Erişçi)

Furkan KızılayFurkan Kızılay

30 Kasım 1990’da İstanbul’da dünyaya gelen Furkan Kızılay, Türk dizi film oyuncusu ve şarkıcıdır. Çocuklar Duymasın adlı TV dizisindeki Emre (Havuç) karakteri ile ünlenmiştir. Sinema filmleri ve TV dizilerinin yanı sıra reklamlarda da rol almaktadır. Ayrıca 2009 yılında “Aşksın Sen” adlı albümünü çıkarmıştır. 2010’da çekimlerine yeniden başlanan Çocuklar Duymasın dizisinde Emre (Havuç) karakterini yeniden canlandırmıştır.

Furkan Kızılay’ın rol aldığı dizi ve filmler:
Çocuklar Duymasın (2002-2005), Emret Komutanım Şah Mat (2007), Çocuklar Duymasın (2010-2012-2013)

Furkan Kızılay’ın çıkardığı albümler:
Aşksın Sen (2009), Her şey Senle (2010), Karamel Kokun (2011), Ecem (2014), Vura Vura (2014)

Gökhan GözükanGökhan Gözükan

Boks ile yakından ilgilenen Gökhan Gözükan, vücut geliştirme ile de ilgileniyor. Survivor Gökhan Gözükan 34 yaşındadır. Gökhan Gözükan 1.92 boyunda ve 86 kilodur.

 

İlhan Mansızİlhan Mansız

İlhan Mansız, 10 Ağustos 1975 tarihinde Almanya dünyaya geldi. Aslen Eskişehirli olan İlhan Mansız, 13 yaşında futbola başladı. Augsburg takımıyla Almanya Gençler Şampiyonu oldu. Dikkatleri üzerine çeken İlhan Mansız, 1994 yılında FC Köln’e transfer oldu.

1998 yılında 1. Lig takımlarından Samsunspor’a transfer olan İlhan Mansız, 3 sezon Samsunspor’da oynadıktan sonra 2001 yılında Tümer Metin ile beraber Beşiktaş’a transfer oldu. 2001-2002 sezonunda başarılı performansını sürdürdü ve attığı 21 golle Galatasaray’dan Arif Erdem’le birlikte gol krallığını paylaştı.

2002 yılında Türkiye’nin 3. olduğu Dünya Kupası’nda en etkili isimlerden biriydi. Turnuvanın ardından uzun süren sakatlıklar nedeni ile 2002/2003 sezonunda bir süre Beşiktaş’ta kadroya giremedi. Ancak sezon ilerledikçe düzeldi ve lig şampiyonluğunda büyük rol aldı. Beşiktaş formasıyla ligde 58 maçta 36 gol attı.

2004 yılında Japon takımı Vissel Kobe’ye transfer oldu. Sakatlıklar ve uyum sağlayamama nedeni ile aynı yıl 30 Kasım 2004 tarihinde Almanya takımlarından ekibi Hertha Berlin ile anlaşıp Almanya’ya geri döndü. 2005-2006 sezonunda Ankaragücü’ne transfer oldu. Ankaragücünde oynadığı 9 maçta 4 gol attı.

Futbol hayatının son golünü Ankaragücü formasıyla 30 Ekim 2005 tarihinde oynanan Süper Lig maçında Beşiktaş’a attı.

2006 yılının Şubat ayında Almanya’da bir trafik kazası geçirdi ve futbolu bıraktığını açıkladı. Ancak tedavisine ve antrenmanlarına devam eden İlhan Mansız, 2009’da futbolu resmen bıraktı.

İlhan Mansız, 38 kez A Milli Futbol Takımı forması giydi, bu maçlarda 7 gol attı. 3. olduğumuz 2002 FIFA Dünya Kupası’nda üç gol attı.

Ogeday GirişkenOgeday Girişken

Ogeday Girişken, 1992 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Marmara Üniversitesi BESYO’da tamamlamıştır. Fenerbahçe kürek takımında lisanslı sporcu olan Ogeday, ülkemizi milli formayla temsil ediyor.

 

Pınar SakaPınar Saka

Pınar Saka 5 Kasım 1985 doğumludur. 100, 200 ve 400 metre kategorilerinde yarışır. Almería, İspanya’da düzenlenen 2005 Akdeniz Oyunları’nda 400m ve 4x 400m bayrak kategorisinde yarıştı. Takım arkadaşları Birsen Bekgöz, Özge Gürler ve Binnaz Uslu’yla beraber 3:40.75′ dereceleriyle bronz madalyanın sahibi oldular.

 

Sabriye ŞengülSabriye Şengül

Sabriye Şengül, 1988 yılında Trabzon’da dünyaya geldi. 2006 yılında boksla tanışan Sabriye Şengül’ün hayatı bu tarihten sonra değişti. Sabriye Şengül, 2006 yılında boksla tanıştı. Spor hayatına hentboll oynayarak başlayan Sabriye Şengül, tavsiye sonrasında kickboks’a yöneldi. Hayatında sporun önemli bir yer tuttuğunu belirten Sabriye Şengül’ün en öne çıkan özelliği ise hırslı bir kimliğe sahip olması. Verdiği röportajlarda her fırsatta sporun hayatındaki önemini anlatan Sabriye Şengül, spor hayatını şu sözlerle anlatıyor: “Önceleri hentbol oynuyordum. Hırslı, mücadeleci ve pes etmeyen bir yapım var. Antrenmanlarda ve maçlarda bu yapımdan dolayı sertleştiğim oldu. Hocalarım, ‘Sabriye hentbolcular bize lazım. Sen boks ile uğraş’ deyince neden olmasın dedim. Boksta ve Kickboskta 3 Türkiye şampiyonluğum var. Uluslararası boks şampiyonluğum ve K1 Dünya Karması şampiyonluğum bulunuyor.”

Sadin BakırSadin Bakır

Sadin Bakır, 1986’da Amasya’da doğdu. Aslen Gaziantep’lidir. Gaziantep Üniversitesi beden eğitimi ve spor öğretmenliği bölümünden mezun. Çocukluğundan itibaren güreş sporuyla ilgilenmektedir. Sadin Bakır, güreşin hayatındaki yerini ‘güreş benim için dedelerimden kalan bir mirastır’ şeklinde anlatmaktadır.

2002 yılında Ukrayna’da yapılan yıldızlar Greco Romen güreş Avrupa şampiyonasında Türkiye’ye bir altın madalya kazanıran Sadin Bakır, 2005 yılında Litvanya’da yapılan gençler dünya güreş şampiyonasında da bronz madalya almıştır. 8 yıldır beden eğitimi öğretmenliği yapan Bakır, İBB Spor Kulübü’nde antrenörlük yapmaktadır. Sadin Bakır, aktif spor hayatına yağlı pehlivan gurescisi olarak devam ettirmektedir.

Sadin Bakır, Survivor’a katılma amacını: ‘Çünkü hayatım boyunca zor ve Çetin şartlarda mücadele ettim ve bu yarismaninda bana uygun oldugunu düşünerek katılmak istedim. Yeteneklerimi sergileyip basarilarima bir yenisini daha eklemek istiyorum.’ şeklinde anlatmıştır.

Seda DemirSeda Demir

Seda Demir, Marmara Üniversitesi Fransızca kamu yönetimi ve siyaset bilimi mezunu olan Seda Demir, seslendirme ve diksiyon eğitimlerinin yanında oyunculuk ile ilgili birçok workshop ve eğitimi aldı.

İş Bankası reklamı ile televizyon ekranlarında boy gösteren Seda Demir’in ilk oyunculuk deneyimi ise Yaprak Dökümü ile başladı. İlk dizi tecrübesi ile milyonlar tarafından tanınan ve sevilen Seda Demir, Yaprak dökümünden sonra Yıldız Masalı, İntikam ve Beyaz Karanfil dizilerinde rol aldı.

Aynı dönemlerde Azerbaycan’da oymayan Karanlıklar Çiçeği dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan Survivor 2017 yarışmacısının ilk sinema deneyimi Evlenmeden Olmaz isimli romantik komedidir.

Survivor Seda Demir, orta okul lise ve üniversite boyunca voleybol ile ilgilendi. İyi derece yüzücü olan Seda Demir, yüzme dalında en uzun mesafe 5600 metrede mücadele etmiştir.

Seda Demir’in asıl spor branşı ise koşudur. Atatürk Gazi koşusunda 6 kilometrede ikinciliği vardır. Seda Demir, Galatasaraylılar Derneği’nin koşusunda da 3.lüğü 10 saniye ile kaybetti. En uzun koşusu 15 kilometre olan Seda Demir, Avrasya koşusunda yer almıştır.

Sedat KapurtuSedat Kapurtu

Çılgın Sedat olarak tanınan Sedat Kapurtu aslen Sivaslıdır. 16-17 yaşlarındayken mahalle arasında futbol oynayarak spora yönelen Sedat Kapurtu’nın kardeşi Vedat Kapurtu (d.1978) da futbolla ilgilenmektedir. Futbol kariyerine nokta koyarak müzik alanında çalışmalar yapan Sedat Kapurtu’nun kardeşi ise profesyonel futbolcu olarak kalecilik yapmaya devam etmektedir.

Sedat Kapurtu, 4 sene Kadıköy Halk Eğitim merkezinde eğitim aldıktan sonra Şan bölümü okudu. Tar ve Cümbüş çalmaya başlayan Sedat Kapurtu’ya 17 yaşında hocası cümbüş hediye etmiştir. Hocasının aynı yıl vefat etmesinin ardından evlatları, cümbüşü babamızdan yadigar diyerek almışlardır. Çok iyi bir cümbüş ustası olabilecekken yaşadığı bu durumun ardından Sedat Kapurtu sazına küsmüş bu tarihin ardından cümbüşü eline hiç almamıştır. İyi bir müzik kulağına sahip olan Çılgın Sedat, bağlama, davul, bateri, klavye, kanun çalabilmektedir.

Müzik alanındaki yoğun temposunun yanı sıra spordan da geri durmayan Çılgın Sedat, yıllarca karate, kickbox, teakwando sporu ile ilgilenmeyi sürdürmüştür. 1 Eylül 2008 tarihinde Zeytinburnuspor’da profesyonel futbolculuğa başlamıştır. 1 Temmuz 2011 tarihine kadar devam ettikten sonra futbola veda eden Çılgın Sedat, 2 sene Zeytinburnu’nda 3 sene de amatör olarak sürdürdüğü futbol hayatını noktaladı. Çılgın Sedat, aynı zamanda Muaythai hakemliği de yapmaktadır.

Küçük yaşta katıldığı ses yarışmasında ikinci olan Çılgın Sedat, kuaförlükten futbola, futboldan şarkıcılığa, şarkıcılıktan smackdown’a birçok meziyeti olan bir isimdir.

Çılgın Sedat, 2005 yılında Özlem Kapurtu ile evlendi. Siraç (d.2006) adında bir engelli ve Yağız Kapurtu adında 2 oğlu vardır.

2014 yılında “Çılgın Sedat İle Çılgın Show” adında her pazartesi ekranlarda yer aldı.

2015 yılında eşi Özlem Kapurtu ile beraber sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı “Ben Bilmem Eşim Bilir” yarışmasına katıldı.

Çılgın Sedat, 2016 yılında Mersin’de “Club Çılgın” adı ile bir eğlence mekanı açmıştır. Yaklaşık 6 ay önce açtığı bu yer 11 Ekim 2016 tarihinde çıkan bir yangın neticesinde kül olmuştur.

Sema ApakSema Apak

Sema Aydemir-Apak Tayfun Akgün’ün antrenörlüğündeki Enkaspor’un atletidir. Sema Aydemir-Apak geçmiş yıllarda heptatlon branşında da boy gösterdi. Sema Aydemir-Apak Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda 4x400m bayrak yarışında yarışma hakkını elde etmiştir.

Sema Aydemir-Apak, 400 mt engelli branşında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara’da yapılan yarışta 56.62sn’lik derecesiyle elde etmiştir.

2004 Atina Olimpiyat Oyunları’nda bronz madalyası bulunun Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile evlidir. Sema Aydemir-Apak Eşref Apak çiftinin Ali isminde bir çocukları bulunmaktadır.

Serhat AkınSerhat Akın

Survivor 2017 yarışmacılarından Serhat Akın, 5 Haziran 1982 yılında Bretten’de dünyaya geldi. Fenerbahçe’nin ve A Milli Takım’ın yıldız oyuncusu en son Almanya 4. Ligi olan Regionalliga takımı Berliner AK 07’de oynamış ve futbolu bırakmıştır.

1991 yılında futbola Almanya’da 10 yaşındayken Karlsruher SC takımın altyapısına girerek başladı. 2000 yılına kadar burada oynadı. 2000 yılında Fenerbahçe’ye transfer oldu ve Türkiye Millî takımına kadar yükseldi. Fenerbahçe’nin ardından RSC Anderlecht’e transfer olmuştur. 2006-2007 sezonunda Almanya’nın FC Köln takımına kiralık olarak transfer olmuş diğer sezon RSC Anderlecht’e geri dönmüştür. 15 Ağustos 2008 tarihinde Süper Lig’e yeni dahil olan Kocaelispor’la anlaşan futbolcu, burada 1 yıllık sözleşmeye imza atmıştır. Ligin 15. haftasında Kocaelispor’dan para alamadığı ve beklediği ilgiyi göremediği için sözleşmesini tek taraflı fesh etmiştir. Ligin takımlarından Kayserispor ve Beşiktaş kendisi ile ilgilenmiş fakat Konyaspor ile 1.5 yıllık sözleşme imzalamıştır. 2011-2012 sezonu için Yusuf Şimşek’in Futbolcu-Antrenör olarak görev yaptığı Turgutluspor’la anlaşmıştır. 2012-13 sezonu yaz transfer döneminde Yusuf Şimşek’in Teknik direktörlük yaptığı Denizlispor ile anlaşmıştır. 2013-14 sezonunun başında Almanya 3. lig ekiplerinden BAK 07’ye transfer olmuştur.

1999 yılında 4 kez Türkiye U-17 formasını giymiştir, aynı yıl içerisinde 3 kere de Türkiye U-18 formasını giymiş 4 gol atmıştır. 2000 yılından 2002 yılına kadar da Türkiye U-21 formasını 22 kere giymiş ve 12 gol kaydetmiştir. 2002 yılından itibaren ise Türkiye A Milli takım formasıyla 21 maça çıkmış ve 4 gol atmıştır. Serhat Akın, Erzincan’lı olması sebebiyle Millî Takım da genelde 24 numarayı giymiştir.

Şahika ErcümenŞahika Ercümen

Şahika Ercümen, 16 Ocak 1985 yılında Çanakkale’de doğdu. Çanakkale Milli Piyango Anadolu Lisesi’ni bitiren Şahika Ercümen, Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden mezun oldu halen yüksek lisans eğitimine devam etmekte.

Astım hastalığından dolayı çok zor bir çocukluk geçirdiğini ifade eden Şahika Ercümen, sualtı sporlarına başlamasını hayatının dönüm noktası olarak kabul ediyor. Sualtı Sporları Milli Takımı’nda sualtı hokeyi, sualtı rugbysi, monopalet ve serbest dalış branşlarında 100 üzerinde ulusal şampiyonluk ve rekorunun yanı sıra 8 tane de Dünya Rekoru sahibi olan Şahika Ercümen, spor kariyeri dışında diyetisyenlik  yapıyor ve sualtı belgeselciliği ile uğraşıyor.

Doğanın korunması, nesli tehlike altında olan canlılar ve engelliler ile dalış gibi sosyal sorumluluk projelerini aktif olarak yürütmekte olan Şahika Ercümen, pek çok kurum ve kuruluş için başarı ve  motivasyon seminerleri de vermekte.

Yoğun seyahatler ve antrenman kampları dolayısı ile farklı dilleri ve kültürleri araştırmaya, kitap okumaya düşkün olduğunu ifade eden Şahika Ercümen, sürekli yurtdışı turnuvalara katıldığı için ev yemeklerini çok özlemekte…

Şahika Ercümen Survivor’a katılma sebebini “inanırlarsa her şeyi yapabileceklerini göstermek” ve “insanlara ilham olmak” olarak tanımlıyor. En büyük amacını ise; “Survivor’da yarışırken hayallerimi daha büyük kitlelerle paylaşıp birlikte çoğaltmak” olarak…

Tarık MengüçTarık Mengüç

Tarık Mengüç, müzik ile ilgilenmeye başlamadan önce; mobilya tasarımcısı ve cilacılık, seramikçilik, çakmakçılık yaptı. Aynı dönemde düğün salonlarında şarkı da söyleyen Tarık Mengüç, bu dönemde ilk bestesi olan ‘Nazar Değmesin’i yaptı.

Sibel Can’a “Hey Adamım”, Seda Sayan’a “Ben Sana Demedim mi”, Davut Güloğlu’na “Katula Katula”, Çılgın Sedat, Betül Çağlar, Ayça Tekindor’a “Degaje” gibi birçok ünlü isme beste yapan Tarık Mengüç’ün en son bestesi “Yıkılıyor” Madonna Ayça’nın albümünde çıkış parçası olarak yer almıştır.

Tuğrul Şan Müzik Dershanesinde 5 yıl şan dersi alan Mengüç, İbrahim Tatlıses, İbrahim Erkal, Ebru Gündeş, Doğuş, Faruk K gibi isimlere de vokal yapmıştır.

Kıyafet tarzı, saçı ve makyajı ile farklı biri olduğunu gösteren Tarık Mengüç, sözü ve müziği kendisine ait olan Şakşuka isimli parçasıyla ünlenmiştir. Albümü ile aynı ismi taşıyan Şakşuka isimli parçasının klibi, televizyonlarda en çok izlenen klipler arasında yer almıştır.

Şarkıcılığın yanı sıra oyunculukta da yetenekli olduğunu ispatlayan Tarık Mengüç, 2008 yılında oynadığı “Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz” adlı filmde Roman Bekir karakterini canlandırdı.

2004 yılında Cennet Mahallesi dizisinde konuk oyuncu olarak rol aldı ve Şakşuka isimli albümünün ardından 2007’de Lakerda isimli albümünü çıkarmıştır. 2009’da ise Olimpiyat Müzik etiketiyle “İnadına 35 Derece” isimli albümünü çıkardı. Tarık Mengüç son olarak 4 Ekim 2011’de de Seyhan Müzik etiketiyle Tek Kişilik Orduyum isimli albümü çıkardı.

Tuğçe Melis DemirTuğçe Melis Demir

Tuğçe Melis Demir 1994 yılında İzmir’de doğmuştur. Eğitimini İzmir’de tamamlayan Tuğçe Melis Demir, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun olmuştur. Tuğçe Melis Demir eğitim hayatının yanında sporla da ilgilenmektedir. Ana spor dalı ise buz hokeyidir. Tuğçe Melis Demir ayrıca milli takım buz hokeyi oyuncusudur.

 

Volkan ÇetinkayaVolkan Çetinkaya

Beden eğitimi öğretmeni olan Volkan Çetinkaya, ayrıca TSK Ordu Milli takım sporcusu. Eski TSK personeli olan Çetinkaya, yüzme ve atletizm antrenörlüğü de yapmaktadır. Gönüllüler yarışmacısı Volkan Çetinkaya, sporcu kimliğiyle ön plana çıkıyor.

 

Yiğit İzikYiğit İzik

Yiğit İzik,21 Nisan 1986 tarihinde İzmir Karşıyaka’da doğdu. Okul hayatına Karşıyaka’da başladı ve devam etti. Orta ve lise yıllarında basketbol oynadı.

2009 yılında modellik yarışmasında birincilik elde ederek mankenlik ve modellik hayatına başladı. 2010 Best Model yarışması ile kariyerini sürdürdü. Oyunculuk hayatına başladı, şanssızlıklar yüzünden yarıda kaldı.

2 yıldır mutlu bir evliliği var. Yiğit İzik, haftada 4 gün fitness yapıyor. Boğa burcu olan Yiğit İzik, sabırlı ve sınırlı biri. Yiğit İzik Survivor’a katılma amacını: ‘Hayatımın en güçlü, en farklı deneyimini yaşamak istiyorum’ sözleriyle anlatıyor.

Fulya ŞahinFulya Şahin

1991 İstanbul doğumlu olan Fulya Şahin, Trakya Üniversitesi’nde okudu. Survivor Gönüllüler takımına katılan Fulya Şahin; “Ben Fulya, adımı kazımaya geldim” sözleriyle Survivor 2017’ye iddialı bir giriş yaptı.

 

Survivor 2017 hakkında en güncel bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz