Ana Sayfa Yaşam Taken Dizisi Konusu – İzle

Taken Dizisi Konusu – İzle

3705
0

Taken Dizisi Konusu – İzle

“Bryan milles eski bir Asker, CIA ajanıdır ve dünyasını sarsan bir trajedi ile sarsılır. İntikam duygusu ile savaşmaya başlar.” demiş kısa IMDB.

Sıra Wmbd de… (mini spoiler)

Herşey bir tren vagonunda başlıyor. Kızkardeşi ile tren ile ailesini görmeye giden kahramanımız Bryan, trene binen 2 kişiden şüphelenir ve kızkardeşini de kullanarak bu 2 kişiyi alt eder. Tabi bu hengamede kızkardeşi ölür. (toprağı bol olsun.)

Bryan bu işi normal bir saldırı olarak görmektedir. Fakat big brother(CIA FBI NSA ve Mister President Advisors – Yani amerikanın tüm istihbara teşkilatı ve başkan) olayın aslını kısa sürede öğrenir. Eski operasyonlarından birinde Bryan kartel liderinin oğlunu öldürmüştür. Kartel lideri Bryan’ın peşine düşmüştür. Big brother(dizide yengemiz) Bryanı takibe alır ve hiç bir şey söylemez. Bryan yaşamına devam edecekken kapısında bekleyen siyah minibüsü(nedene değişmez) farkeder ve kovalamaya başlar. Hatta eli ile giden minibüse yapışır ve kapıyı açmaya çalışır mübarek. Sonra olayın farkına varır. Babasına dikkatli ol vb. diyerek kendi evine geçer. Tv nin karşısına geçer ve beklemeye başlar. Tv seyrediyor bu ne rahatlık dediğimiz anda kalkar gide ve mutfak dolabınd sakladığı 2 tabancasını yanına alır ve tekrar Tv nin karşısına geçer. Üç kağıtçı meğersem BBG gibi kameraları izlemektedir ve olaylar gelişir.

İşin saçma kısmı o kadar insan ölmektedir ve bizim Big Yenge bu olayların hiç birisine müdahale edilmesini istemez.

Bu arada olaya Bryanın hayatını kurtardığı eski arkadaşı da dahil olur. Derken Bryan …. 🙂

Imdb Puanı  : 7.4
Wmdb Puanı : 7
Imdb Linki

Vakit geçirmek için izleyebilirsiniz. Aksiyonu bol.

Fragman

https://www.youtube.com/watch?v=HOf2IU7hXwc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz