Ana Sayfa İncelemeler Sinemadan Tv ye -Cehennem Silahı, Taken, Training Day

Sinemadan Tv ye -Cehennem Silahı, Taken, Training Day

2095
1

Sinemadan Tv ye -Cehennem Silahı, Taken, Training Day

Gişede yüksek başarı elde eden filmlerin dizileri zaten çekiliyordu bildiğiniz üzere. Hakkında bilgi sahibi olduğum ve ilk bölümlerini izlediğim veya hala izlemeye devam ettiğim 3 dizi için bir şeyler karaladım ve Puanımı verdim. Seyredip seyretmemek size kalmış 🙂

1 – Taken

 

 

 

 

İlk giriş bölümü fena değildi. Fakat gerçek filmdeki karakteri mumla ararsınız. Kendi başına bir dizi olmuş bence. filme ilgi ve alakası yok. İzlemeye değer mi? Öldürecek vaktiniz çoksa deneyin derim. 2. Bölümü izlerken çok fazla ileri aldım. Gereksiz bir dizi olmuş. Umarım mantalite değişir de izleyecek bir şeyler ortaya çıkar.

IMDB Dizi : 6.8
IMDB Film : 7.8 – 6.3 – 6 Seride 3 film var.
WMDB : Dizi : 3

2 – Training Day – İlk Gün

2 bölüm izledim. (izleyebildim) vasat bile sayılmaz. İtici karakterler ile dizi çekmişler. (subjektif) Bana kalsa hiç bulaşmayın derim ama tercih sizin.

IMDB Dizi : 5.6
IMDB Film : 7.7
WMDB Dizi : 4

3- Lethal Weapon – Cehennem Silahı

Filmden diziye dönüşümde en iyi dizi. Karakterler cuk oturmuş. İlk bölümlerde Martin Riggs e biraz kıl oluyordum ki saçına hala kıl oluyorum alıştım artık. Gerçek filmdeki gibi manyak bir polisi canlandırıyor. Filmde macera çok, arada duygu yüklemesi de yapıyorlar. İzlerken eğlenebileceğiniz bir dizi olmuş tavsiye ederim.

IMDB Dizi : 8.0
IMDB Film : 6.6 -7.6 arası değişiyor. Seride 4 film var.
WMDB : Dizi : 7.5

 

iyi seyirler.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz