Ana Sayfa Yaşam Diziler The Truth About the Harry Quebert Affair Dizisi Konusu İzlemeli mi?

The Truth About the Harry Quebert Affair Dizisi Konusu İzlemeli mi?

2231
0

ABD yapımı 10 bölümlük mini dizi. Genç yazar kahramanımız bir kitap yazmış ve bu kitap hayatında dönüm noktası olmuştur. Ün, Şöhret ve para da bu kitapla beraber gelmiş ve hayatı değişmiştir. 2. kitabı içinde 1 milyon dolarlık ön anlaşma yapmıştır. 

Kitap taslağı son teslim tarihine haftalar kala bir nokta dahi yazamamış ilham perisi kaybolmuştur. Eski hocasını arayıp bu konuda konuşurlar ve hem ziyaret hem ticaret (ilham gelsin diye) Harry ‘nin malikanesine gider. Bir süre sonra evine geri döner.

Eve döndükten sonra Harry den bir telefon gelir ve işler değişir.  Hocası 1975 yılında 15 yaşında iken öldürülen bir kızın katil zanlısı olarak tutuklanmıştır. Kızın cesedinin kalıntıları evinin bahçesinde gömülü halde bulunmuştur. Yanında da Harry tarafından yazılan kitap ve gönderilmiş olan bir mektup bulunur.

Kahramanımız, hocasından çok arkadaşı olarak gördüğü Harry’nin yardımına koşar ve olaylar gelişir.

2 bölümünü izledim. Suç/Cinayet/Gizem türünü sevenler için sıkılmadan izlenebilecek bir dizi.

Ek: Dizinin tamamını izledim. Çok değişik sürprizler olan bir dizi. Finali de yeterince doyurucu idi. Çok fazla açık kapı bırakmamışlar. Umarım başka bir konu vs. ile aynı kadro yeni bir dizi çeker yada bu dizinin 2. sezonu gelir.

IMDB Puanı : 7.3 
Wi34MDB Puanı : 8.5

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz