Ana Sayfa Editörden Kadınlar ve Çocuklar İçin Güvenlik Sağlayan Mobil Uygulamalar

Kadınlar ve Çocuklar İçin Güvenlik Sağlayan Mobil Uygulamalar

2431
0

#Bsafe adlı uygulama. Bsafe ile yakınlarınıza konumunuzu bildirim olarak gönderebilirsiniz. Aynı zamanda anlık yardım isteyebilirsiniz. Uygulamanın en önemli özelliği ise “Takip et” butonu. Yakınlarınız ile konum üzerinden takipleşebilirsiniz.

#WatchOverMe adlı uygulama sayesinde tekin olmayan sokaklarda dahi yakınlarınız artık yanınızda. Tekin olmayan bir sokağa mı girdiniz? Tek başınıza mı yürüyorsunuz? Yakınlarınızdan birisi GPS adımlarınızı izleyebilir. Yakınlarınıza ulaşmak için SMS Mail Facebook gibi platformlar üzerinden bildirim gönderip kendinizi takip etmelerini sağlayabilirsiniz.

#CircleOf6 adlı uygulama ile güvenli gördüğünüz 6 kişi ile konumunuzu hızlı bir şekilde paylaşabilirsiniz. Durum-konum uygulamasıdır. Kadınlar için güzel bir uygulama.

#KırmızıIşık adlı uygulamada salla&uyar özelliği bulunuyor. Haklarınız ve kuruluşlar hakkında da bilgi veriyor. Detaylar görselde mevcut. Acil durumlarda uyarılması gereken 3 kişiyi tek tuşla kaydedebiliyor. Salla&Uyar seçeneği ile kayıtlı kişilere mesaj ve konum bilgisi gönderiyor.

#SafeBridge ve #IceAlert adlı uygulamalar ise dünya’da en çok kullanılan uygulamalar. Önceden ayarlanan Acil Durum Alarmı belirlenen kişilere anlık paylaşım yapıyor. Coğrafi konum konusunda %100 doğruluk sunan 2 güzel uygulama.

#SafeKids adlı uygulama çocuklar için uygun olmayan içeriklere sahip siteleri engellerken aynı zamanda şunlara da sahip; web etkinliği takibi, uygulama ve cihaz kullanımı izleme, konum takibi, Çağrı/SMS/Sosyal ağ izleme.

Bazı sorular olmuş. Şunları öneririm: #ParentalControl, çocuklarınızın konumunu kontrol etme, her çocuğun yaşına göre içerikleri analiz edip websitelerini otomatik filtreleme, çocuklarınızın hangi uygulamaları ne zaman kullandığını görme ve yönetme gibi detaylara sahip.

Kaynak: Twitter ZetLorento

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz