Ana Sayfa Haberler Yükleme Gerektirmeyen Temizlik Yazılımları

Yükleme Gerektirmeyen Temizlik Yazılımları

242
0

Emsisoft Emergency Kit

Emsisoft Emergency Kit’in yüklenmesine dahi gerek yok. Araç, exe dosyası çalıştırılınca önce çıkarılıyor. Ardından >>Start Emergency Kit scanner.exe<< dosyasına çift tıklanınca araç çalışıyor. Öncelikle güncellemeler yükleniyor ve ardından >>Scan<< kısmında zararlı yazılımları aramak için birçok seçenek karşınıza çıkıyor.

McAfee Stinger

Yükleme gerektirmeden çalışabilen bir tarayıcı. Kullanıcı yüzü sadece İngilizce dilinde fakat anlaması da son derece kolay. Gereci çalıştırın ve >>Scan<< veya >>Customise my Scan<< seçeneklerinden biriyle taramayı yapın McAfee Stinger tespit edilen zararlı yazılımları otomatik olarak silecek ve başkaca bir işleme gerek kalmayacaktır.

Kaspersky Rescue Disk

Virüs taraması yapmanın yanında, Kaspersky Rescue Disk de size tüm partitionlara ulaşma ve veri kurtarma imkanı sağlar. Önce ISO dosyasını bir DVD’ye yazmalı veya Rufus ile bir USB diske yüklemelisiniz. Bilgisayarı DVD veya USB diskten başlatın. Ardından >>English | Kaspersky Rescue Disc.Graphicmode<< seçimini yapın. Sistem başladığı anda, >>Start scan<< seçimi ile zararlı yazılım aramasını başlatın. Mavi klasör sembollerine tıklayarak bazı dosyalarınızı geri yükleyebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz